Painiityn Helmi | Hiuksen hoitokäsittelyt
241
page-template-default,page,page-id-241,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Orofluido Amazonia

Orofluido Amazonia on kampaamoissa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Amazonia korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia. Korjaa hiuksen suomukerroksen tuoden uskomattoman kiillon. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden! Käsittelyn voi tehdä myös ainoastaan hiusten tehohoitona, ilman värjäystä.

Miten se toimii?

Amazoniassa on kolme vaihetta, jotka me salongissa toteutamme. STEP 1 on syvästi jälleenrakentava öljy, joka tasoittaa huokoisuutta ja ravitsee intesiivisesti. STEP 2 on puhdistus, joka puhdistaa hiukset ja jättää hiuksen helposti hallittavaksi  ja puhtaaksi. STEP 3 syvästi korjaava. Sileyttää tiivistää ja päällystää hiussuomut!

Kotihoito

Kotihoito on oleellinen osa palvelua. Suosittelemme hyviä jatkohoitotuotteita kotiin. Kotihoitoon meiltä saat shampoon, maskin tai korjaavan palsamin!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.