Painiityn Helmi | Sähköinen lahjakortti
447
page-template-default,page,page-id-447,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Lahjakortit

Anna lahjaksi hemmottelua, se toimii aina ja sitä arvostetaan.

Voit ostaa lahjakortin  avoimena valitsemallesi summalle kaikkiin palveluihin (kampaamoon, ripsiin, kauneushoitolaan) tai lahjakortin kauneushoitolaan, jonka voi käyttää ainoastaan kauneushoitolan palveluihin. (Joulukuussa myynnissä kauneushoitolaan räätälöidyt tarjouspaketit).

Maksa lahjakortti Kauneushoitolan palveluihin

Kauneushoitola Choko Tilinumero FI18 5290 0220 4404 06

Avoimet lahjakortit kaikkiin palveluihin:

TMI Painiityn Helmi FI62 5789 9920 0275 51

Kirjoita viestikenttään “sahkoinen lahjakortti”.

Maksusuorituksen jälkeen lähetä sähköpostitse meille painiitynhelmi@gmail.com maksusuorituksesta kuvakaappaus tai kopio. Laita viestiin myös mille palvelulle lahjakortin haluat tai maininta jos haluat lahjakortin avoimelle summalle. Lähetämme vuorokauden sisään lahjakortin teille sähköpostiin.

painiitynhelmi@gmail.com

Lahjakortit ovat voimassa 4kk. HUOM! Ei vaihto -eikä palautusoikeutta. Lahjakorteilla ei voi ostaa tuotteita. Kauneushoitolaan ostetut lahjakortit voi käyttää ainoastaan kauneushoitolassa. Kosmetologina toimii Santra.