Painiityn Helmi | Olaplex
241
page-template-default,page,page-id-241,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Olaplex

Olaplex on kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudenlaisella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi, jolloin hiuksillesi saadaan pohja myös dramaattisille värimuutoksille. Käsittelyn voi tehdä myös ainoastaan hiusten tehohoitona, ilman värjäystä.

Miten se toimii?

Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.

Kotihoito

Kotihoito on oleellinen osa palvelua. Vaatii hyvät jatkohoitotuotteet kotiin.
Vaihtoehtoisesti teemme liikkeessä Redkenin PH – Bonder hoidon suojaamaan värjäystä, joka ajaa saman asian. Tästä päätämme yhdessä asiakkaan kanssa ja kerromme vaihtoehdoista!