Painiityn Helmi | Painiityn Helmen tarina ja henkilökunta
398
page-template-default,page,page-id-398,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Painiityn Helmen tarina ja henkilökunta

Helmi sai alkunsa ajatuksesta toteuttaa unelma.  Valmistuttuani parturi-kampaajaksi vuonna 2008 tiesin, että oma liike on minun päämäärä. Toinen ajatus oli, että saisin luoda yrityksen, mistä saisin olla ylpeä ja missä asiakkaat saisivat tuntea ammattitaidon ja laadun. Meillä asiakkaasta oikeasti välitetään

Painiityn Helmi on laajentenut yhden ihmisen yrityksestä kauneuskeskukseksi missä työskentelee upeita ammattilaisia. Vuosien varrella olemme löytäneet omat intohimomme, joista yksi yhteinen on suojella luontoa ja käyttää mahdollisimman turvallisia kemikaaleja. Kevin Murphy pakkaa kaikki tuotteensa vuoteen 2019 mennessä merestä kierrätettyyn muoviin. Kauneushoitola on käyttää täysin luonnonkosmetiikkaa.

Kauneushoitola sijaitsee omassa ihanassa rauhallisessa liiketilassa, kampaamosta n.10metriä. Kampaamo laajeni myös uusiin 100 neliön tiloihin 2017 joulukuussa. Olemme panostaneet huimasti asiakaskokemukseen ja liikkeen sisustukseen laadukkaiden aineiden lisäksi.

En voisi olla kiitollisempi upeasta yrityksestäni ja siellä olevasta upeasta henkilökunnasta

 

– Mira

Mira Tõnso @hairbymiratonso

Painiityn Helmen omistaja, parturi-kampaaja 2008, ripsienpidennykset 2011, RevlonProfessional kouluttaja 2016.

Kokonaisuutena asiakkaat kampaamossa ja “toimistotyöt” liittyen yrittämiseen ja firman pyörittämiseen luovat kokonaisuuden, joka on minun unelma-ammatti! Minulla pitää olla haasteita elämässä. Minun sydäntä lähellä on hiustenvärjäykset, olen taiteilija sielultani. Välillä väriä roiskuu rattialle ja pensselit lentelee käsistä, mutta lopputulos on sydämestä tullut.
Osaamisalueeseen kuuluu; hiustenvärjäykset, hiusten leikkaukset, kampaukset, kulmienmuotoilu sekä värjäys ja ripsienpidennykset.. Teen myös kouluttajan työtä freelancerina.

Santra Pylkkänen

Kosmetologi
Olen valmistunut Jyväskylästä kosmetologiksi 2013 ja lähtenyt yrittäjäksi samantien.
Kauneudenhoitoala tuntui heti omalta ja olenkin nauttinut nämä vuodet työstäni.
Kosmetologina olen huolellinen ja kohtelen asiakkaitani yksilöinä.
Toivotan asiakkaani ystävällisesti tervetulleiksi ja hoidan teitä varmoin ottein.
Koen olevani rentoa seuraa, eikä siis tarvitse jännittää minun käsittelyyni tuloa.
Lempitöitäni ovat sokeroinnit ja etenkin brassisokeroinnit, sekä kasvohoidot.
Tulehan käymään niin katsotaan ihonhoitoasiasi ajantasalle!

EkoKauneus, ekologinen kosmetologi 2016
EkoPharma Professional tuotekoulutus 2015
Pandhy’s tuote- ja sokerointikoulutus 2015
Medik8 tuote-,mikroneulaus-,happokoulutukset 2013
Nail Creation Kynsikoulutus 7/2013
Kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi 5/2013
Lady Lash Extensions Ripsipidennyskoulutus 12/2012
Alexandria Sokerointikoulutus 12/2011

Mari Inkeroinen @mari_hiuxet(äitiyslomalla)

Hei!
Olen Mari Vantaalta, mutta alunperin kotoisin Keski-Suomesta Suolahdesta.
Parturi-kampaajaksi valmistuin vuonna 2001.
Hiukset ovat olleet aina intohimoni. Tykkään työskennellä ihmisten parissa ja toteuttaa heidän toiveita hiusten suhteen.
Mikä onkaan parempaa kuin onnellinen ja kiitollinen asiakas.
Minulta luonnistuu kaikki hiuksiin liittyvät muutokset ikään ja sukupuoleen katsomatta.
Erityisesti pidän kampauksien teoista ja erikoisvärjäyksistä sekä mallinmuutoksista jossa asiakkaalle toteutetaan aivan uusi upea tyyli hänen piirteitä korostaen.

Nähdään pian!

Saia Rumbin @saiashair

Olen Saia, minulla on ihana pikkupoika kotosalla. Olen valmistunut vuonna parturi-kampaajaksi 2011 ja yrittäjänä aloitin 2012. Pidän erityisesti lyhyiden hiusten leikkuista ja värjäyksistä, sekä muutoksen teosta teippi -ja sinettipidennyksillä. Teen myös permanentteja sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Vuonna 2018 olen lisäkouluttaunut lash liftiin sekä klassisiin ripsienpidennyksiin.

Kati Luik @hairstylistkatiluik

Parturi-kampaaja 2012, ripsienpidennykset 2011
Moikka kaikille, olen Kati ja synnyinjuureni tulevat Eestistä. Suomessa olen asunut jo yli 10 vuotta ja puhun hyvää suomea. Parturi-kampaaja koulutuksen olen käynyt suomessa ja valmistuin vuonna 2012. Sitä ennen tein myös puutarhurintutkinnon. Teen tätä työtä intohimosta tyyliin ja kauneuteen. Rakastan kaunetta! Teen työni hyvin tarkasti ja kiireettä. Varaan mieluummin paljon aikaa, jotta kerkeän tehdä työn huolellisesti. Erityisesti rakastan kampauksista ja värjäyksistä!
Teen hiusten lisäksi ripsienpidennykset ja ripsien -ja kulmien kestovärjäykset!

Jenni Pitkänen @hairbyjenni.p

Hei, olen Jenni, alun perin Keski-Suomesta, mutta asunut nyt Vantaalla reilun vuoden. Työskentelen unelma-ammatissani, ja tavoitteenani on lisäkouluttautua alalla. Olen käynyt myös lash lift -koulutuksen. Lempitöitäni ovat värjäykset, ehostukset sekä mallinmuutosleikkaukset, koska niissä muutokset näkyvät selvimmin. Toki minulta sujuvat myös muut parturi-kampaajan työtehtävät. Huomioin jokaisen asiakkaan yksilönä, ja hänen toiveensa ovat minulle tärkeitä. Työssäni pyrin näitä toiveita toteuttamaan parhaani mukaan. Tervetuloa suunnittelemaan uusi look kanssani!

 

Maarit Kontiainen

Olen Maarit, Espoosta, Painiitystä. Valmistunut olen parturi-kampaajaksi -97. Siitä asti olen toiminut alalla yrittäjänä. Olen aina työskennellyt asiakaspalvelun parissa ja siinä olen mielestäni omimmillani. Teen kaikkia parturi-kampaajan töitä sekä lisäksi meikkejä. Tervetuloa päivittämään hiusasiat kanssani kuntoon.