Painiityn Helmi | Painiityn Helmen tarina ja henkilökunta
398
page-template-default,page,page-id-398,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Painiityn Helmen tarina ja henkilökunta

Helmi sai alkunsa ajatuksesta toteuttaa unelma. Siitä asti kun valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2008 tiesin, että oma liike on minun päämäärä. Toinen ajatus oli, että saisin luoda yrityksen, mistä saisin olla ylpeä ja missä asiakkaat saisivat tuntea olevansa kuin kotona. Meillä asiakkaasta oikeasti välitetään

Kampaamo avattiin 2011 ja työskentelin ensimmäisen vuoden yksin niin, että minulla oli kotona 0v. ja 1 v. lapset, silloin olin myös yksinhuoltaja. Annoin elämälle ja yritykselle kaikkeni. Palvelin kaikki tulijat ja hoivasin pieniä ihmisiä kotona. Ensimmäisen vuoden jälkeen tiimiin liittyi Kati Luik, joka on vakiinnuttanut paikkansa Helmen tiimissä. Pyöritettiin Katin kanssa kahdestaan Helmeä monta vuotta, kunnes alueelle nousi lisää taloja ja oli tarvetta lisähenkilökunnalle.

Vuonna 2015 avautui kauneushoitola ja sitä pyörittää tänä päivänä Santra Pylkkänen. Samana vuonna tiimi sai vahvistusta myös uudesta parturi-kampaajasta Saia Rumbinista. Saia on nyt äitiyslomalla ja hänen “tilallaan” on Stella Kalk, joka on vakiinnuttanut paikkansa meidän joukossa ja löytänyt omat asiakkaansa, taitavia ammattilaisia!

Itse olen tällähetkellä äitiyslomalla ja teen sunnuntaisin töitä, kuten myös Saia Rumbin. Elän oman elämäni ihaninta aikaa ja en voisi olla kiitollisempi kaikesta mitä minulla on!

 

– Mira

Mira Mannila

Painiityn Helmen omistaja, parturi-kampaaja 2008, ripsienpidennykset 2011, RevlonProfessional kouluttaja 2016.

Kokonaisuutena asiakkaat kampaamossa ja “toimistotyöt” liittyen yrittämiseen ja firman pyörittämiseen luovat kokonaisuuden, joka on minun unelma-ammatti! Minulla pitää olla haasteita elämässä. Minun sydäntä lähellä on hiustenvärjäykset, olen taiteilija sielultani. Välillä väriä roiskuu rattialle ja pensselit lentelee käsistä, mutta lopputulos on sydämestä tullut.
Osaamisalueeseen kuuluu; hiustenvärjäykset, hiusten leikkaukset, kampaukset, kulmienmuotoilu sekä värjäys ja ripsienpidennykset.. Teen myös kouluttajan työtä freelancerina.

Santra Pylkkänen

Kosmetologi
Olen valmistunut Jyväskylästä kosmetologiksi 2013 ja lähtenyt yrittäjäksi samantien.
Kauneudenhoitoala tuntui heti omalta ja olenkin nauttinut nämä vuodet työstäni.
Kosmetologina olen huolellinen ja kohtelen asiakkaitani yksilöinä.
Toivotan asiakkaani ystävällisesti tervetulleiksi ja hoidan teitä varmoin ottein.
Koen olevani rentoa seuraa, eikä siis tarvitse jännittää minun käsittelyyni tuloa.
Lempitöitäni ovat sokeroinnit ja etenkin brassisokeroinnit, sekä kasvohoidot.
Tulehan käymään niin katsotaan ihonhoitoasiasi ajantasalle!

EkoKauneus, ekologinen kosmetologi 2016
EkoPharma Professional tuotekoulutus 2015
Pandhy’s tuote- ja sokerointikoulutus 2015
Medik8 tuote-,mikroneulaus-,happokoulutukset 2013
Nail Creation Kynsikoulutus 7/2013
Kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi 5/2013
Lady Lash Extensions Ripsipidennyskoulutus 12/2012
Alexandria Sokerointikoulutus 12/2011

Mari Inkeroinen

Hei!
Olen Mari Vantaalta, mutta alunperin kotoisin Keski-Suomesta Suolahdesta.
Parturi-kampaajaksi valmistuin vuonna 2001.
Hiukset ovat olleet aina intohimoni. Tykkään työskennellä ihmisten parissa ja toteuttaa heidän toiveita hiusten suhteen.
Mikä onkaan parempaa kuin onnellinen ja kiitollinen asiakas.
Minulta luonnistuu kaikki hiuksiin liittyvät muutokset ikään ja sukupuoleen katsomatta.
Erityisesti pidän kampauksien teoista ja erikoisvärjäyksistä sekä mallinmuutoksista jossa asiakkaalle toteutetaan aivan uusi upea tyyli hänen piirteitä korostaen.

Nähdään pian!

Stella Kalk

Hei olen Stella.
Valmistunut olen 2010. Parasta työssäni on kun voi käyttää luovuutta ja näkee oman käden jäljen. Minun kanssa voi höpötellä tai olla hissukseen. Teen permanentit, värjäykset, leikkaukset, pidennykset, lash lift käsittely sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset!

Saia Rumbin

Olen Saia, tuore pikkupojan äiti. Olen valmistunut vuonna parturi-kampaajaksi 2011 ja yrittäjänä aloitin 2012. Pidän erityisesti lyhyiden hiusten leikkuista ja värjäyksistä, sekä muutoksen teosta teippi -ja sinettipidennyksillä. Teen myös permanentteja sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä.

Kati Luik

Parturi-kampaaja 2012, ripsienpidennykset 2011
Moikka kaikille, olen Kati ja synnyinjuureni tulevat Eestistä. Suomessa olen asunut jo yli 10 vuotta ja puhun hyvää suomea. Parturi-kampaaja koulutuksen olen käynyt suomessa ja valmistuin vuonna 2012. Sitä ennen tein myös puutarhurintutkinnon. Teen tätä työtä intohimosta tyyliin ja kauneuteen. Rakastan kaunetta! Teen työni hyvin tarkasti ja kiireettä. Varaan mieluummin paljon aikaa, jotta kerkeän tehdä työn huolellisesti. Erityisesti rakastan kampauksista ja värjäyksistä!
Teen hiusten lisäksi ripsienpidennykset ja ripsien -ja kulmien kestovärjäykset!